Mobilen, en multienhet

Den moderna mobilen har blivit en enhet som kan i stort sett göra allt som du kan göra med en dator och faktiskt lite till. Eftersom mobilen är liten och nätt, kan den följa med vart som helst och gör tekniken tillgänglig i så gott som alla miljöer.

mobile_gameOnlinespel har aldrig varit lättare, eftersom du kan spela överallt, bara det finns mobil teckning. Du kan spela på bussen, medans du promenerar, uppe i fjällen och ute på båten, bara du har den mobila teckningen. Så klart finns det spel som du kan ta hem via appar som exempelvis Candy crush och Pet rescue saga, där du både kan behöva vara uppkopplad, men också kan spela så länge mobilen har ström och det finns liv.

Fotografering och redigering är andra saker som dagens mobiler kan hantera. Vissa bättre än andra, men ändock har du ett fotolabb som du vandrar runt med.

Ytterligare funktioner som dagens mobiler har är ordredigeringsprogram, mejl, kalender och webbläsare. Funderar man över någon fråga, är det bara att slänga fram mobilen och googla sig till ett svar. Klart på bara några minuter.

Så, vad kan du använda mobilen till, kolla din träning, som hjälp för att laga mat, besöka läkaren, spela online spel, träffa kompisar, dejta, köpa julklappar, hitta resor, boka hotell, som kamera, kolla in ditt träningspass, se tv och mycket mycket mer.